Radu Paraschivescu - selecții video - interviuri și prezentări

 Radu Paraschivescu este unul dintre cei mai la modă scriitori de azi. Notorietatea sa a fost propulsată de prezența pe tv în mai multe tipuri de emisiuni, de la recomandări de carte / critică de întâmpinare la comentariu sportiv. Această notorietate a fost transformată într-un atu pe piața de carte, dar ceea ce îl propune pe Radu Paraschivescu în topul de vânzări, an de an, este ritmul de minim o carte pe an pe care îl propune cititorilor săi. Dacă luăm în calcul și reeditările, în perioada recentă Radu Paraschivescu a lansat un volum la fiecare câteva luni.

Cititorii apreciază umorul lui Radu Paraschivescu, care transpare în toate genurile pe care le abordează, de la roman la proză scurtă și anecdote moraliste sau eseu. Ritmul mare al propunerilor editoriale îi permite să fie permanent în actualitate, iar volumele sale preiau adesea teme din agenda publică.

Printre succesele recente se numără volumele „Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)”, „Recviem vesel pentru tata”, „Garoafe la bordel”, „Podul diavolului” și „Cu inima smulsă din piept”.Comentarii

Viața Românească

Cultura

Postări populare de pe acest blog

Naruto by Masashi Kishimito

Selecții video: Matei Vișniec - interviuri și fragmente din operă

Doina Ruști în interviuri și prezentări

Graficante.ro

Wansait

Noile media

Scena 9

Biblioteca online